Du er for øyeblikket her:

Carmen Laforet: Ingenting

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Carmen Laforet: Ingenting

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 298,00
eller

Oversikt

INGENTING
Det litterære liv i Francos Spania var nærmest utslettet etter borgerkrigen, men begynte å vise tegn til liv igjen gjennom to sentrale bøker, Camilo José Celas berømte roman Pascual Duar¬tes familie fra 1942, og romanen Ingenting fra 1944 av Carmen Laforet.
Den attenårige og foreldreløse Andrea -romanens jeg-forteller, ankommer en sen natt Barcelona for å bo hos sine slektninger mens hun studerer ved universitetet. Borgerkrigen har foran¬dret alt og satt sitt dype preg på de overlevende, således er det nærmest ingenting igjen av Andreas familie, den ligger radbruk-ket tilbake som resten av landet og byen. Samtidig skildres en ung kvinne full av engasjement og forventninger til storbyen, studiene og det nye, frie livet.
Overalt møter hun frykt og mistenksomhet, og i den overfylte leiligheten lever familiemedlemmene i en kvelende og inneluk-ket verden hvor galskapen fra fortiden bringer den unge Andrea inn i en tilværelse dominert av løgn og fortielse, baksnakkelse og sjalusi:
«På resten av veien hjem var jeg fjern og gikk og funderte over hvordan man bestandig beveger seg i samme krets av mennes-ker, uansett hvor mye man forsøker å komme seg ut av den.»
Carmen Laforet er født i Barcelona i 1921, men vokste opp på Gran Canaria. Hun ble tildelt den ettertraktede Nadal-prisen for debutromanen Ingenting og har senere skrevet en rekke romaner og novellesamlinger.
Forfatter/tittel Carmen Laforet: Ingenting
Originalens tittel Nada
Forlag Bokvennen Forlag AS
Utgitt dato 5. aug. 2002
Oversatt av Kari Näumann
Språk Bokmål
Omslagsdesign Katrine Naustdal
Innbinding Heftet
Sidetall 254
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 9788274881273
Varekode 81273

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25