Du er for øyeblikket her:

Frances Hodgson Burnett: Den hemmelige hagen

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Frances Hodgson Burnett: Den hemmelige hagen

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

Normal pris: kr 249,00

Tilbudspris: kr 149,00

eller

Oversikt

Lille, gretne Mary Lennox vokser opp i India. Der tilbringer hun dagene innendørs, kun omgitt av tjenere. Da foreldrene dør i en kolera-epidemi, blir hun sendt til sin rike onkel på Misseltwaite hovedgård i England. Det skal by på forandringer for den bortskjemte tiåringen. Ikke bare oppdager hun at det går an å behandle menneskene rundt seg med respekt; hun fatter interesse for naturen som omgir gården. Mary vokser og blir sterkere for hver dag, godt hjulpet av godhjertede Yorkshire-Martha og broren hennes. På godset er det en avstengt hage, og inne er det mange lukkede værelser, men Mary lar seg ikke avspise med forbud og halvkvedede viser. Hva befinner seg bak eføymuren? Og hvorfor hører hun lyden av et barn som gråter?


Historien om Marys utforskning av den hemmelige hagen, av årstidenes veksling, av vennskap og vekst, har beveget stadig nye generasjoner lesere.


Den hemmelige hagen er en klassiker innen barnelitteraturen. Dette er den første komplette norske utgaven av Den hemmelige hagen. Den perfekte julegave! Oversatt av Torstein Bugge Høverstad (som også har oversatt Harry Potter).

Detaljer

Frances Hodgson Burnett (1849–1929) ble født i Manchester i England, men flyttet til USA som sekstenåring. Hun debuterte i 1877 med romanen That Lass O’Lowrie’s og kom til sammen til å utgi over femti titler, hvorav fem skulle bli store publikumssuksesser. Aller mest kjent er hun for barnebøkene Little Lord Fauntleroy (1886), A Little Princess (1905) og The Secret Garden (1909). Inspirasjon til denne skal hun ha fått gjennom sin lidenskap for hagestell, ettersom hun rundt århundreskiftet leide et landsted i England. Den hemmelige hagen er en spennende fortelling på mange plan, og viser en forfatter med sans for symbolikk og mytologi, dialog og dramatikk.

Forfatter/tittel Frances Hodgson Burnett: Den hemmelige hagen
Forlag Transit AS
Utgitt dato 4. okt. 2010
Oversatt av Torstein Bugge Høverstad
Språk Bokmål
Omslagsdesign Aina Griffin
Innbinding Innbundet
Sidetall 264
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 9788275960496
Varekode 960496

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25