Du er for øyeblikket her:

Franz Kafka: Fortellinger

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Franz Kafka: Fortellinger

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 249,00
eller

Oversikt

Franz Kafka skrev til sin venn Max Brod at han skulle brenne manuskriptene uten å lese dem. Det var særlig manuskriptene til Prosessen, Slottet og Amerika han siktet til. Brod brøt vennens ønske og utgav verkene, som fortryllet en hel verden.

Hovedverket i denne boken, I straffekolonien, ble ut­gitt av Franz Kafka i 1919, og hørte ikke til tekstene han ønsket tilintetgjort.

Kafka betraktet de store manuskriptene som en kren­­kelse av Guds Lov, som var blitt en kjensgjerning for ham mot slutten av hans liv. Der var Guds vilje fremstilt som et spøkelse som foruroliget menneskene ved anklager, forfølgelser og dommer.

I Straffekolonien – og enkelte av de minste fortel­lin­gene – kan leses med Kafkas samtykke. Det er den delen av forfatterskapet som ikke forbryter seg mot Loven.

Detaljer

Franz Kafka skrev til sin venn Max Brod at han skulle brenne manuskriptene uten å lese dem. Det var særlig manuskriptene til Prosessen, Slottet og Amerika han siktet til. Brod brøt vennens ønske og utgav verkene, som fortryllet en hel verden. Hovedverket i denne boken, I straffekolonien, ble ut­gitt av Franz Kafka i 1919, og hørte ikke til tekstene han ønsket tilintetgjort. Kafka betraktet de store manuskriptene som en kren­­kelse av Guds Lov, som var blitt en kjensgjerning for ham mot slutten av hans liv. Der var Guds vilje fremstilt som et spøkelse som foruroliget menneskene ved anklager, forfølgelser og dommer. I Straffekolonien – og enkelte av de minste fortel­lin­gene – kan leses med Kafkas samtykke. Det er den delen av forfatterskapet som ikke forbryter seg mot Loven.
Forfatter/tittel Franz Kafka: Fortellinger
Forlag Bokvennen Forlag AS
Utgitt dato 4. nov. 2011
Oversatt av Asbjørn Aarnes
Språk Bokmål
Omslagsdesign Aina Griffin
Innbinding Innbundet
Sidetall 136
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 9788274882676
Varekode 882676

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25