Du er for øyeblikket her:

Grete Haagenrud: Sofie & Kathrine 1

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Grete Haagenrud: Sofie & Kathrine 1

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 148,00
eller

Oversikt

Det er krig i Norge. Sofie (5) og Kathrine (7) bor i Vadsø der leken stadig blir avbrutt av flyalarm og russiske bombefly. Sofie smugler brødskiver til Josef i russefangeleiren. Han synger så pent om Stenka Rasin og skjærer ut små fugler i tre. Søstrene fantaserer om alt de skal gjøre når de blir voksne, bli berømte, bo i Paris eller Rio de Janiero. Sofies yndlingssang er «Lili Marlene». Den synger hun ofte og gjerne, både for de russiske fangene og de tyske soldatene.

Grete Haagenrud er født i Vardø i 1938. Hun debuterte i 1991 med Sofie og Kathrine som hun fikk kulturdepartementets debutantpris for. Hun ble Bragenominert for den femte boka i serien. I 2006 ble hun tildelt Teskjekjerringprisen.

Bøkene om Sofie og Kathrine er blitt klassikere i norsk barnelitteratur, de går stadig som opplesningsserie i barneradioen og finnes tilgjendelig i lydbokutgave.


Titlene i serien:

1. Sofie og Kathrine
2. Ritsj, ratsj, fillibom-bom-bom
3. Med hunørdrops i bagasjen
4. Tre ord på snei. Glem meg ei
5. Det gror i brent jord

Detaljer

Det er krig i Norge. Sofie (5) og Kathrine (7) bor i Vadsø der leken stadig blir avbrutt av flyalarm og russiske bombefly. Sofie smugler brødskiver til Josef i russefangeleiren. Han synger så pent om Stenka Rasin og skjærer ut små fugler i tre. Søstrene fantaserer om alt de skal gjøre når de blir voksne, bli berømte, bo i Paris eller Rio de Janiero. Sofies yndlingssang er «Lili Marlene». Den synger hun ofte og gjerne, både for de russiske fangene og de tyske soldatene. Grete Haagenrud er født i Vardø i 1938. Hun debuterte i 1991 med Sofie og Kathrine som hun fikk kulturdepartementets debutantpris for. Hun ble Bragenominert for den femte boka i serien. I 2006 ble hun tildelt Teskjekjerringprisen. Bøkene om Sofie og Kathrine er blitt klassikere i norsk barnelitteratur, de går stadig som opplesningsserie i barneradioen og finnes tilgjendelig i lydbokutgave. Titlene i serien: 1. Sofie og Kathrine 2. Ritsj, ratsj, fillibom-bom-bom 3. Med hunørdrops i bagasjen 4. Tre ord på snei. Glem meg ei 5. Det gror i brent jord
Forfatter/tittel Grete Haagenrud: Sofie & Kathrine 1
Forlag Transit AS
Utgitt dato 30. sep. 2007
Språk Bokmål
Omslagsdesign Aina Griffin
Innbinding Innbundet
Sidetall 144
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 9788275960922
Varekode 960922

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25