Du er for øyeblikket her:

Lene Therese Teigen: Livsmaskinen, Arkeologene, Square

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Lene Therese Teigen: Livsmaskinen, Arkeologene, Square

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 249,00
eller

Oversikt

Livsmaskinen

Om vår tids infløkte familiekonstellasjoner og hvilke konsekvenser kjærlighet og ekteskapsbrudd kan få. Syv menneskers livshistorier veves sammen; fra vanskelige samlivsbrudd til lykkelige forelskelser presenteres vår samtids kjærlighetsstrukturer.Arkeologene

Med utgangspunkt i et autentisk arkeologisk funn (Island 2004) er denne sceneteksten en fortelling om fortid, nåtid og fremtid. I spenningsfeltet mellom tanker og fortolkninger, historisk og personlig sannhet, yrkes- og privatliv, utspilles en dragkamp mellom fire arkeologer.


Square

Fire historier med fire karakterer i hver historie. Pussige konstellasjoner mellom mødre, døtre, søstre og kjærester i fortid og nåtid. Kvinnene overdekker historier med nye historier og holder det viktigste tilbake. De fire historiene er forbundet via en bakhistorie som eltes og forandres ettersom de presenteres.


Lene Therese Teigen (f. 1962) er dramatiker og regissør. Hun er utdannet ved Universitetet i Bergen med dramaturgi som hovedfag. Blant hennes tidligere scenetekster er Mater Nexus (2001), som har vært satt opp i flere land. Hun skriver også skjønnlitteratur, og har arbeidet som dramaturg, produsent og regissør for radio, tv, film og teater.
Forfatter/tittel Lene Therese Teigen: Livsmaskinen, Arkeologene, Square
Forlag Transit AS
Utgitt dato 30. okt. 2008
Språk Bokmål
Omslagsdesign Tormod Lindgren
Innbinding Innbundet
Sidetall 352
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 9788275961271
Varekode 961271

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25