Du er for øyeblikket her:

Lene Therese Teigen: Under vår himmel , To dager i Roma

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Lene Therese Teigen: Under vår himmel , To dager i Roma

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 199,00
eller

Oversikt

UNDER VÅR HIMMEL / TO DAGER I ROMA


UNDER VÅR HIMMEL
Tre familiehistorier om tilhørighet, røtter, til- og fraflytting veves sammen.
Kaja og Jo skal etablere seg, men hvor? Han ønsker å slå seg ned i bygda der han vokste opp, mens hun gjerne vil bort fra hovedstaden.
Ingrid vil overta gården der hun har vokst opp, men de tradisjonelle foreldrene hennes ser helst at storebror Andreas overtar. Hva skal til for å få dem til å forstå at det er nye tider, og at jenter like gjerne kan drive en gård som gutter?
Karen flyttet til USA for å finne lykken for førti år siden. Nå vil hun hjem. ”Hjem” – hvorfor sa hun det? Der bor nå bare søsterdatteren med sin far. Faren mener at den voksne datteren må komme seg ut og bli til noe, at hun ikke må bli hos ham. Men hun vil bli.


TO DAGER I ROMA
Agnes og John er på ferie i Syd-Europa. De har vært lykkelig gift i ti år etter å ha møtt hverandre sent i livet. Han skilte seg da han møtte henne; hun var fri. De tar inn på et nydelig hotell og oppdager der en kvinne som har sterke likhetstrekk med Agnes, bare yngre. Uten at John får vite det, oppdager Agnes at kvinnens ektemann er mannen som hun hadde et kort og intenst kjærlighetsforhold til flere år før hun møtte John. Uten at John får vite det, oppretter de to kontakt. Samtidig blir John kjent med kvinnen, og får vite at hun er ulykkelig gift. Hun og John bestemmer seg for å introdusere sine respektive ektefeller for hverandre. Når hendelsene fra Agnes’ fortid hentes frem, åpenbares skjørheten i Agnes’ og Johns lykke, og alt er i forandring.
Forfatter/tittel Lene Therese Teigen: Under vår himmel , To dager i Roma
Forlag Transit AS
Utgitt dato 15. aug. 2012
Språk Bokmål
Omslagsdesign Aina Griffin
Innbinding Innbundet
Sidetall 219
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 9788275962148
Varekode 962148

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25