Du er for øyeblikket her:

Mircea Cartarescu: Orbitor. Venstre vinge

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Mircea Cartarescu: Orbitor. Venstre vinge

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 398,00
eller

Oversikt

Orbitor. Venstre vinge – en storslagen metamorfose av en roman, førførende og blendende, uendelig og universell – en roman som tolker seg selv, kommenterer seg selv, skaper seg selv. Samtidig er dette en oppvekstskildring, en familiekrønike, en hyllest til og en avskyresolusjon mot en by – Bucureşti. Grenseløst utleverende og intenst sanset – en barokk roman unnfanget på tampen av det 20. århundre. Cărtărescu er blitt sammenliknet med både Joyce, Kafka, Proust og Borges. Orbitor. Venstre vinge er den første av bøkene i en trilogi.

«Og plutselig følte jeg også at jeg ble sett på. Jeg begynte å kald­svette, spratt opp og gikk bort til vinduet. Jeg så på stjernene som var spredd over byen. Noen, dypt i den mørke natta, av et annet slag, holdt min verden i hendene sine og fulgte smilende banen min på krokete veier. Han blåste ensomhet og ulykke som svarte ildtunger fra munnen sin, og jeg klamret meg til livet og spredde de klebrige innvollene mine utover arket. I hvilken bok var vel jeg? Og hva slags hjerne måtte jeg ha hatt for å forstå det?»

Detaljer

MIRCEA CARTARESCU, født 1956 i Bucureşti, har utgitt en rekke romaner, dikt- og essay­samlinger. Orbitor. Venstre vinge er den tredje av bøkene hans som kommer på norsk. Tidligere er utkommet: Travesti (Bokvennen 1998) og Nostalgien (Bokvennen 2001).
Forfatter/tittel Mircea Cartarescu: Orbitor. Venstre vinge
Forlag Bokvennen Forlag AS
Utgitt dato 28. mai 2008
Oversatt av Steinar Lone
Språk Bokmål
Omslagsdesign Aina Griffin
Innbinding Innbundet
Sidetall 400
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 9788274881600
Varekode 881600

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25