Du er for øyeblikket her:

Oscar Wilde: Portrettet av MR W.H.

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Oscar Wilde: Portrettet av MR W.H.

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 248,00
eller

Oversikt

En av verdenslitteraturens største gåter står fortsatt uløst! Hvem dediserte Shakespear sine sonetter til? Gir Oscar Wilde oss svaret i denne hans udødelige klassiker?

Da førsteutgaven av William Shakespeares sonetter ble utgitt i 1609, var det med en mystisk dedikasjon til en «Mr W.H.» Siden den gang har teoriene vært mange og spekulasjonene flere på hvem denne Mr W.H. kunne være. Det er likevel få som kan måle seg med Wildes kontroversielle bidrag til løsningen på gåten, der han mer enn antyder at sonettene nærmest ble til som et resultat av Shakespeares kjærlighet til en ung mann. I en mesterlig veksling mellom fiksjon og litteraturteori, representert gjennom hans to fortellere: en klassisk anonym fortellerstemme som tar tak i Shakespeares egen samtid, og en ung forsker ved Cambridge som ved hjelp av spor i Shakespeares verk forsøker å resonnere seg frem til et svar, virvles leseren inn i en historie der de to selv får erfare hva besettelse kan føre til.

«The Portrait of Mr W.H. is quintessential Wilde, introducing paradox into the realm of speculation and wit into the sphere of art.» Peter Ackroyd i forordet til den engelske utgaven.

Detaljer

--
Forfatter/tittel Oscar Wilde: Portrettet av MR W.H.
Forlag Bokvennen Forlag AS
Utgitt dato 20. mars 2006
Oversatt av Olav Lausund
Språk Bokmål
Innbinding Innbundet
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 9788274881457
Varekode 881457

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25