Du er for øyeblikket her:

Siri Senje: Frosten og September

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Siri Senje: Frosten og September

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 249,00
eller

Oversikt

Frosten
Norge, noen få år frem i tid.  Polarisen har smeltet og kalde vannmasser har endret Golfstrømmens bane. Over landet ligger Frosten og hyller kongeriket inn i en evigvarende vinter. I løpet av fem år har over to millioner blonde og blåøyde klimaflyktninger forlatt oljelandet på jakt etter varme og bedre liv lenger sør i Europa. Når det siste av Norges oljeindustri kollapser etter en «hundreårsstorm» i Barentshavet, blir smådyrveterinæren Anniken Berget flyktning, alene med tre barn i en slum i Istanbul.


September
Den unge, suksessrike teaterinstruktøren Ebba Enge er dypt involvert i sitt livs drømmeprosjekt på Nationaltheatret da faren, Eilif, blir alvorlig syk. Ebba har et ambivalent forhold til den tyranniske faren, og de har hatt lite med hverandre å gjøre de siste tyve årene. Sykdommen endrer Eilif, og plutselig øyner Ebba en mulighet for ny kontakt. Men hva skal hun gjøre når faren ber henne tynt om å oppfylle et siste ønske, ti dager før Ebbas store premiere?


Siri Senje (f. 1957) er utdannet i sceneregi med Master of Fine Arts og har bred erfaring som scene-instruktør, dramaturg, pedagog og dramatiker for film, TV og scene. Innenfor rammen av Stipendiatprogrammet for Kunstnerisk Utviklings-arbeid har hun i tre år forsket på film-manuskript-sjangeren ved Den Norske Filmskolen. Resultatet er prosjektet Å Dikte for Film – originalmanuskriptet som dikt-verk, som består av to spille-filmmanuskripter, Frosten og September, et digitalmedia-essay, Sculpting for the Screen, og et skriftlig essay, Imagining for the Screen, the Original Screenplay as Poiesis. 

Forfatter/tittel Siri Senje: Frosten og September
Forlag Transit AS
Utgitt dato 23. nov. 2012
Språk Bokmål
Omslagsdesign Aina Griffin
Innbinding Innbundet
Sidetall 350
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 9788279901419
Varekode 901419

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25