Du er for øyeblikket her:

Gunnar Germundson: Radiopiratene

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Gunnar Germundson: Radiopiratene

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 149,00
eller

Oversikt

Radiopiratene – årets bok- og filmbegivenhet!

«Forsiktig trakk de seg bort fra de andre, og utenfor synsvidde løp de av gårde, gjennom skogen, mot den gamle fabrikken. De passerte Konrads leirplass, godt i skjul, lurte seg inn i radiopipa og hastet opp trappa. Det var en krevende operasjon med tykke svømmevester på, men endelig sto de foran radiosenderen.»

Karl Jonathan og faren flytter ut av byen og tilbake til farens nedslitte barndomshjem i bygda «Skjelleruten». De finner raskt ut at Skjelleruten er blitt til et skrekkbilde av et trygghetssamfunn, strengt regissert av den lokale lederen og radioprateren Johannes Jansen. Barna må gå med hjelm hele dagen, alle hushjørner er polstret med skumgummi og alle trær er sikret mot klatring. Daglige formaninger ljomer over bygda via radiostasjonen, og den som bryter de mange sikkerhetsreglene, blir straffet. Sammen med venninnen Sisseline setter Karl Jonatan i gang et opprør mot trygghetstyrannen.

Detaljer

Gunnar Germundson (f. 1962) er dramatiker og leder i Dramatikerforbundet fra 2006. Har skrevet skuespill, hørespill, filmmanus og nå barne- og ungdomsroman. I hans produksjon inngår blant annet Død som en dronte (hørespill 2005, etter en roman av Marianne Fastvold), Gudmoren (oppført 2004), Radiopiratene (hørespill 2002, filmversjon høsten 2007), Peppen, ut, énakter (oppført og utgitt 1998), Russisk Rulett (hørespill, 1991), Fire konger og en nabo (dramatikk, utgitt 2006)
Forfatter/tittel Gunnar Germundson: Radiopiratene
Forlag Transit AS
Utgitt dato 12. sep. 2007
Språk Bokmål
Omslagsdesign Aina Griffin
Innbinding Innbundet
Sidetall 228
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 9788275960878
Varekode 960878

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25