Du er for øyeblikket her:

Viola Fischerova: Det langsommeligheten fortalte

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Viola Fischerova: Det langsommeligheten fortalte

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 299,00
eller

Oversikt

Jakob er syk og må holde sengen. Han ligger og kjeder seg og venter på at mamma skal komme hjem fra jobben. Jakob kjeder seg så fryktelig at han følger med på viserne på veggklokken og bare venter på at de skal flytte seg enda et hakk fremover. Plutselig blir kjedsommeligheten en fysisk størrelse som kommer ut av klokken, og det viser seg at hun er en mester i å fortelle eventyr. Jakob glemmer flere ganger å kjede seg, og da begynner den Store kjedsommeligheten å skrumpe, noe Jakob løser ved å gjøre det kjedeligste han kan tenke seg, nemlig å spille domino med seg selv.

«Du kjeder deg, altså har du det langsommelig. Derfor har du meg her, Langsom­meligheten i egen person, og bare se hvor lang jeg er!» Skapningen så seg rundt. «Det er så vidt jeg får plass her i rommet.»
«Når jeg har deg her, betyr det at du er min? Eller er du noen andre sin også?»
«Neida, jeg er bare din. Andre mennesker har andre Langsommeligheter, alle har sin egen.»
«Siden du er min, kan du leke med meg da?»
«Klart det.»
«Kan du leke krig også?»
«Krig også,» sukket Langsommeligheten etter en stund. «Hvis du ikke kommer på noe bedre, så.»
«Fine greier,» sa Jakob bestemt. «Da leker vi at du er kongen i en gammel borg og at jeg skal krige mot deg og omringe deg.»
Langsommeligheten behøvde ikke bes to ganger. I samme øyeblikk hadde den heist flagget i borgtårnet, plassert skytterne på festningsmurene og løftet opp fallbroen. Jakob lot infanteriet og kavaleriet rykke frem. I fronten plasserte han to grønne stridsvogner, trompeteren blåste i trompeten og hæren gikk til angrep.

Detaljer

Jakob er syk og må holde sengen. Han ligger og kjeder seg og venter på at mamma skal komme hjem fra jobben. Jakob kjeder seg så fryktelig at han følger med på viserne på veggklokken og bare venter på at de skal flytte seg enda et hakk fremover. Plutselig blir kjedsommeligheten en fysisk størrelse som kommer ut av klokken, og det viser seg at hun er en mester i å fortelle eventyr. Jakob glemmer flere ganger å kjede seg, og da begynner den Store kjedsommeligheten å skrumpe, noe Jakob løser ved å gjøre det kjedeligste han kan tenke seg, nemlig å spille domino med seg selv. «Du kjeder deg, altså har du det langsommelig. Derfor har du meg her, Langsom­meligheten i egen person, og bare se hvor lang jeg er!» Skapningen så seg rundt. «Det er så vidt jeg får plass her i rommet.» «Når jeg har deg her, betyr det at du er min? Eller er du noen andre sin også?» «Neida, jeg er bare din. Andre mennesker har andre Langsommeligheter, alle har sin egen.» «Siden du er min, kan du leke med meg da?» «Klart det.» «Kan du leke krig også?» «Krig også,» sukket Langsommeligheten etter en stund. «Hvis du ikke kommer på noe bedre, så.» «Fine greier,» sa Jakob bestemt. «Da leker vi at du er kongen i en gammel borg og at jeg skal krige mot deg og omringe deg.» Langsommeligheten behøvde ikke bes to ganger. I samme øyeblikk hadde den heist flagget i borgtårnet, plassert skytterne på festningsmurene og løftet opp fallbroen. Jakob lot infanteriet og kavaleriet rykke frem. I fronten plasserte han to grønne stridsvogner, trompeteren blåste i trompeten og hæren gikk til angrep.
Forfatter/tittel Viola Fischerova: Det langsommeligheten fortalte
Forlag Bokvennen Forlag AS
Utgitt dato 4. nov. 2011
Oversatt av Kristin Sofie Kilsti
Språk Bokmål
Omslagsdesign Aina Griffin
Innbinding Innbundet
Sidetall 96
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 9788274882416
Varekode 882416

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25