Du er for øyeblikket her:

Jesper Halle: Isbjørnen og jeg / Sandy og Richard

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Jesper Halle: Isbjørnen og jeg / Sandy og Richard

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 198,00
eller

Oversikt

Urovekkende og fabelaktige skuespill av dramatikeren Jesper Halle. En tilsynelatende alminnelig overflate viser seg å skjule langt dypere undertoner.

Isbjørnen og jeg
«Ja, sånn begynte historien, og sånn sluttet den. En dag jeg satt som nå. Den dagen som liksom skulle være selve dagen, full av muntre replikker og små kyss. En liten feiring for tre som elsket hverandre.» I en leilighet i en eldre bygård møtes Mo, Ulrik, Agnes og en ulykkelig brølende isbjørn. En mørk og morsom fabel fra skjulte korridorer langt unna nordlys, selspekk og ødemarkens uendelige avstander.

Sandy og Richard
Sandy skal gifte seg. Hun har sangen og sorgen. Også den rompa. Richard, en kanskje- kanskje ikke-mann, har den mørke siden av månen og en gitar som aldri sover. Det er sommer 196?. På en nedlagt kro er to skadeskutte unge talenter noen timer overlatt til seg selv og hverandre. Et stykke om lengsel, død og kjærlighet inspirert av livene til folkrock-legendene Sandy Denny og Richard Thompson.


Detaljer

Om forfatteren: Jesper Halle (f. 1956) har skrevet dramatikk for teater, dukketeater, radioteater og tv. Blant hans scenedramatiske verker inngår Livet er en sandstrand (oppført 1990 og utgitt 1996), Dagenes Lys (oppført og utgitt 1996 – for denne mottok han Ibsenprisen for beste nye norske skuespill), Vest for Eden (oppført og utgitt 2000), 24 mislykte nordmenn (oppført 2003) og Lilleskogen (oppført og utgitt 2004). For sistnevnte fikk han en førstepris i Wilhelm Hansen Fondens nordiske dramatikerkonkurranse og Heddaprisen i åpen klasse.
Forfatter/tittel Jesper Halle: Isbjørnen og jeg / Sandy og Richard
ISBN 9788275960366
Forlag Transit AS

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25