Du er for øyeblikket her:

Liv Heløe:  Idag og imorgen

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Liv Heløe: Idag og imorgen

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 198,00
eller

Oversikt

Idag og imorgen
Barbro har mistet jobben. Anbjørg derimot, får bli. Det er kantinepersonalets yngste medarbeider som er utsatt når det kommer til innskrenkninger. Kan hun fortsette å bo på øya, få barn med kjæresten – uten utsikter til annen jobb enn i kiosken på fergen? Barbro vil til byen. Hun vil stå på fergeleiet med en koffert i hånda. Det vil ikke Linda. I byen kjenner hun ingen, og alle kan jo ikke bare dra …

I en butikk A har gått fra mannen hun er gift med. Hun skal ingensteder. På vei ned en gate fanges interessen hennes av et par røde sko i et butikkvindu. I butikken står T og tror hun kjenner kundene sine til bunns. T betrakter A fra døråpningen. Det er noe ved A. Dagen etter er A på plass bak disken. Men noe skjer når A iakttar kunder og innehaver.

Detaljer

Liv Heløe (f. 1963) er dramatiker og skuespiller og er utdannet ved et toårig pilotprosjekt for dramatikere. Dramatikken hennes er oppført ved Nationaltheatret, Det Norske Teatret, Teater Ibsen, ved Teaterhøgskolens sommerteater og i NRK Radioteatret. Hun har skrevet Klokken (oppført 2002), I en butikk (oppført 2003), Joachims død (oppført 2004), Veien hjem (oppført 2005) og Dag (for Den unge scenen, oppført og utgitt i DUS-antologien 2005). Idag og imorgen har urpremiere ved Hålogaland Teater 2005. Under Samtidsfestivalen 2005 vises Lise L. og kortteksten Bibliotekaren (utgitt i antologi 2005).
Forfatter/tittel Liv Heløe: Idag og imorgen
Forlag Transit AS
Utgitt dato 15. aug. 2005
Språk Bokmål
Omslagsdesign Aina Griffin
Innbinding Heftet
Sidetall 122
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 8275960436
Varekode 960436

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25