Du er for øyeblikket her:

Per Schreiner:  Den brysomme mannen

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Per Schreiner: Den brysomme mannen

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 198,00
eller

Oversikt

Tragikomiske hørespill som ikke lar deg uberørt. Hva er virkelighet og hvor i verden befinner du deg egentlig? Per Schreiners bokdebut sprenger grensene for tid og rom og driver lesere og lyttere nær vanviddets absoluttte ytterpunkter. Les: Verden blir aldri mer den samme!

Den brysomme mannen
«Nå er du hjemme; dette er nummer 42. Her er nøklene til huset og adressen til jobben din.» Andreas er kommet til en tilsynelatende normal by. Han kjenner ingen, men alt er lagt til rette for ham, og Andreas er høflig og tilpasningsdyktig. Men det er noe som ikke stemmer; en mann dør i en ulykke, men neste dag observerer Andreas ham lys levende på gaten. Rundt ham er menneskene vennlig deltakende, men samtidig merkelig følelseskalde...

Plutselig
«Jeg gikk litt tilbake. Ikke for å snakke med henne, men bare for å se henne krysse gaten. Jeg gjorde ikke mye, tok bare noen skritt tilbake for å se. Det var da det skjedde. Plutselig.» Pål har bare tatt en liten pause fra Playstationspillet for å gå ut og kjøpe mat til seg og kameraten. På veien passerer han ganske pen dame; i neste øyeblikk befinner han seg trillende en barnevogn i en park.

Om forfatteren:
Per Schreiner (f. 1965) er dramatiker og har skrevet manus til en rekke kortfilmer, blant annet Døren som ikke smakk (1999) og Naturlige briller (2001), begge vist i hovedprogrammet under filmfestivalen i Cannes. Han sto også bak avsnittene om Høyre og Senterpartiet i langfilmen Folk flest bor i Kina (2002). Hørespillene Den brysomme mannen og Plutselig er begge uroppført i NRK Radioteatret (hhv. i 2003 og 2004). For førstnevnte mottok han Ibsenprisen. Per Schreiner har også skrevet manus til langfilmversjonen av Den brysomme mannen (kommer på kino i 2005 Jens Liens regi).

Detaljer

Tragikomiske hørespill som ikke lar deg uberørt. Hva er virkelighet og hvor i verden befinner du deg egentlig? Per Schreiners bokdebut sprenger grensene for tid og rom og driver lesere og lyttere nær vanviddets absoluttte ytterpunkter. Les: Verden blir aldri mer den samme! Den brysomme mannen «Nå er du hjemme; dette er nummer 42. Her er nøklene til huset og adressen til jobben din.» Andreas er kommet til en tilsynelatende normal by. Han kjenner ingen, men alt er lagt til rette for ham, og Andreas er høflig og tilpasningsdyktig. Men det er noe som ikke stemmer; en mann dør i en ulykke, men neste dag observerer Andreas ham lys levende på gaten. Rundt ham er menneskene vennlig deltakende, men samtidig merkelig følelseskalde... Plutselig «Jeg gikk litt tilbake. Ikke for å snakke med henne, men bare for å se henne krysse gaten. Jeg gjorde ikke mye, tok bare noen skritt tilbake for å se. Det var da det skjedde. Plutselig.» Pål har bare tatt en liten pause fra Playstationspillet for å gå ut og kjøpe mat til seg og kameraten. På veien passerer han ganske pen dame; i neste øyeblikk befinner han seg trillende en barnevogn i en park. Om forfatteren: Per Schreiner (f. 1965) er dramatiker og har skrevet manus til en rekke kortfilmer, blant annet Døren som ikke smakk (1999) og Naturlige briller (2001), begge vist i hovedprogrammet under filmfestivalen i Cannes. Han sto også bak avsnittene om Høyre og Senterpartiet i langfilmen Folk flest bor i Kina (2002). Hørespillene Den brysomme mannen og Plutselig er begge uroppført i NRK Radioteatret (hhv. i 2003 og 2004). For førstnevnte mottok han Ibsenprisen. Per Schreiner har også skrevet manus til langfilmversjonen av Den brysomme mannen (kommer på kino i 2005 Jens Liens regi).
Forfatter/tittel Per Schreiner: Den brysomme mannen
Forlag Transit AS
Utgitt dato 4. apr. 2005
Språk Bokmål
Innbinding Heftet
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 8275960371
Varekode 960371

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25