Du er for øyeblikket her:

Michal Ajvaz: Den andre byen

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Michal Ajvaz: Den andre byen

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 299,00
eller

Oversikt

Michal Ajvaz (f. 1949) debuterte som forfatter i 1989. Den andre byen, som var hans tredje utgivelse, ble i 1993 kåret til årets beste roman i Tsjekkia. På lik linje med Gustav Meyrink og Karel Čapek, føyer Michal Ajvaz seg inn i rekken av betydningsfulle tsjekkiske forfattere som i prosa utforsker surrealistiske og magisk-realistiske verdener. Han blir dessuten ofte sammenlignet med Jorge Luis Borges. Michal Ajvaz har vunnet flere prestisjetunge priser, bla. Jaroslav Seifert-prisen i 2005.


Oversatt av Kristin Sofie Kilsti

Detaljer

Amazon kåret i 2009 den engelske utgaven av Den andre byen til en av årets beste romaner i genren sci.fi og fantasy. Finnes det en eksistens i vår umiddelbare nærhet som vi ikke aner noe om? I et antikvariat i Praha finner en mann en bok som er trykket med skrift som ikke tilhører vår verden. Bokstavene, som viser seg å inneha en underlig kraft, vitner om en parallell virkelighet, en by, hvor begreper som mening og hensikt, årsak og konsekvens, ikke finnes.

Hovedpersonen blir besatt av tanken på å finne Den andre byen; han ønsker å bli kjent med dens innbyggere, deres religion og livsførsel. Han søker etter grensen mellom vår verden og det ukjente, og stadig blir nye dimensjoner av Den andre byen åpenbart for ham. Men ferden han har lagt ut på, er langt fra ufarlig: Ikke alle innbyggerne i Den andre byen ønsker at den fremmede skal få innsyn i deres (surrealistiske) tilværelse…

Forfatter/tittel Michal Ajvaz: Den andre byen
Oversatt av Kristin Sofie Kilsti
ISBN 9788274882782
Forlag Bokvennen Forlag AS

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25