Du er for øyeblikket her:

Mário de Andrade: Helten uten noen karakter

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 245,00
eller

Oversikt

Den brasilianske forfatteren Mário de Andrade (1893–1945) har gjennom sine høyst forskjellige skjønnlitterære arbeider en sentral posisjon innen brasiliansk modernisme.

I 1928 utga han Macunaíma – Helten uten noen karakter. Boken er blitt stående som et absolutt hovedverk i brasiliansk litteratur i det 20. århundre, og den har hatt stor betydning for utviklingen av den moderne romanen i Latin-Amerika. Verket har en komisk, karnevalesk handling der ingenting er tatt for gitt. Selv karakteriserte forfatteren verket som en rapsodi.

Helten Macunaíma reiser på kryss og tvers over hele det braselianske territorium, gjennom landets vekslende språklige, kulturelle og etniske landskap, samt gjennom de siste 400 årene av landets historie.

Ved å forene eventyrtradisjonens overnaturlige fortellinger med en realistisk skildring av det moderne samfunnet, står verket også som et sentralt verk i internasjonal sammenheng.

Detaljer

Den brasilianske forfatteren Mário de Andrade (1893–1945) har gjennom sine høyst forskjellige skjønnlitterære arbeider en sentral posisjon innen brasiliansk modernisme. I 1928 utga han Macunaíma – Helten uten noen karakter. Boken er blitt stående som et absolutt hovedverk i brasiliansk litteratur i det 20. århundre, og den har hatt stor betydning for utviklingen av den moderne romanen i Latin-Amerika. Verket har en komisk, karnevalesk handling der ingenting er tatt for gitt. Selv karakteriserte forfatteren verket som en rapsodi. Helten Macunaíma reiser på kryss og tvers over hele det braselianske territorium, gjennom landets vekslende språklige, kulturelle og etniske landskap, samt gjennom de siste 400 årene av landets historie. Ved å forene eventyrtradisjonens overnaturlige fortellinger med en realistisk skildring av det moderne samfunnet, står verket også som et sentralt verk i internasjonal sammenheng.
Forfatter/tittel Mário de Andrade: Helten uten noen karakter
Originalens tittel Macunaíma
Forlag Bokvennen Forlag AS
Oversatt av Anne Elligers
Redaktør Anne Sletsjøe
Språk Bokmål
Innbinding Innbundet
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 8274880722
Varekode 880722

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25