Du er for øyeblikket her:

Personae nr. 2 2010

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Personae nr. 2 2010

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 119,00
eller

Oversikt

PERSONAE nr. 2/2010 har fått «det lokale» som gjennomgangstema, eller rettere sagt det lokale i møte med «det globale». For hva som til enhver tid er mote, dreier seg ikke bare om hva som skjer i Milano eller Paris, men hva som skjer i interaksjonen mellom mennesker fra ulike deler av verden. Hvordan har for eksempel folkedrakttradisjonene påvirket moten, og omvendt, eler hva har naturen eller de ytre omgivelsene å si for utviklingen av en kleskodeks? Les om den norske designeren Armando Santos, om veskedesignerne Cathrine Schermann og Synnøve Ringdal, om Rick Owens og hans forhold til skinn, om norske bundastradisjoner, om fransk import på 1600-tallet, om rutemønsteret til Burberry, om Emma Lundgrens «fixed fashion»-prosjekt, om Christian Diors lille moteleksikon m.m. I tillegg kommer flere moteserier av blant andre Jørgen Gomnæs/Christina Ledang, Lars Botten/Pauline Nearholm, Kyrre Wangen/Kawa H. Pour og Steffen Oftedal/Lars Kristian Midtsjø.

Vi minner også om at Personae har fått tre priser i løpet av sin korte levetid. Personae fikk gull for beste redaksjonelle illustrasjon og sølv for beste redaksjonelle design i Grafills Visuelt-konkurranse 2010 i tillegg til å bli kåret til Årets komet av Norsk tidsskriftforening.


Andre valg:

Velkommen til nye nettsider her!

Detaljer

Personae Klær , kropp og kultur 2.2010 årgang 3 Innhold: Lokalt/globalt Rick Owens Armando santos Christia Dior Emma Lundgren Burberry Franz Schmidt Dick Hebdige og Louise Dahl-Wolfe.
Forfatter/tittel Personae nr. 2 2010
ISBN 9788279901501
Forlag Bokvennen Forlag AS

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25