Du er for øyeblikket her:

Torkil Williksen: Trippel F

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

Torkil Williksen: Trippel F

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 199,00
eller

Oversikt

«Victor angret som den mest stakkarslige hund på at han befant seg i treet. Det hjalp ikke det spor at Tobbe satt på andre siden av trestammen og klamret seg like hardt fast som ham selv. I lyset fra bålene kunne de se at alle bar lange kapper med hetter, men ikke bare det. I et kort glimt, da en av dem snudde seg mot treet, fikk de øye på et skrekkelig, fordreid ansikt med mange arr og utstående øyne. Det var ikke ansiktet til et vanlig menneske, det var …»


Trettenåringen, Victor Vang – hobbyornitolog, lesehest og skolelys – sliter med en streng petimetermor. Faren derimot, er kronisk distré og United-frelst. Men de hjemlige konfliktene havner i skyggen da Victor oppdager okkulte symboler i skogen bak kirkegården. Victor og klassekame­r­atene, Tobbe og Hanne, vikles snart inn i et nett av uventede hendelser, mørke løgner og uhyggelige hemmeligheter.


OVERBEVISENDE TENÅRINGSTHRILLER
«En snedig kriminalgåte med en meget sympatisk og litt veslevoksen 13-åring i detektivrollen. (...) Forfatteren klarer å holde på spenningen helt til siste kapittel. Det er dyktig gjort. Dessuten blir handlingen holdt på et realistisk nivå, trass skumle ritualer i skogen om kvelden, biljakt og kidnapping. Jeg er sikker på at spesielt gutter kommer til å sluke denne boken i løpet av et par kvelder.» Les hele anmeldelsen i Bergens Tidende


UHYGGE OG SPENNING 
«Forfatteren tegner levende og troverdige portretter av de unge tenåringene. (...) Dialogene mellom ungdommene er livaktige og gode, og plottet er så spennende at leserne blir revet med.» Hilde Bjørhovde, Aftenposten

Detaljer

Torkil Williksen (f. 1968) er forfatter og sivilingeniør. Han er opprinnelig fra Stjørdal, nå bosatt i Bærum. Han debuterte i 2005 med kriminalromanen Snøfall. I 2007 utkom Lerken, bok nr. to om antihelten Tage Mathillas. Trippel F er Torkil Williksens første bok for barn og ungdom.

Forfatter/tittel Torkil Williksen: Trippel F
Forlag Transit AS
Utgitt dato 1. sep. 2009
Språk Bokmål
Omslagsdesign Aina Griffin
Illustratør Åshild Irgens
Innbinding Innbundet
Sidetall 208
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 9788275961394
Varekode 961394

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25