Du er for øyeblikket her:

William Trevor: Kjærlighet og sommer

Klikk på bildet over for å se det i full størrelse

Flere bilder

William Trevor: Kjærlighet og sommer

Email to a Friend

Bli den første til å anmelde dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 340,00
eller

Oversikt

Ellie er fornøyd med det rolige livet på gården der hun passer sine plikter. Hun kom til Mr. Dillahan som tjenestepike, og endte med å gifte seg med den sørgende enkemannen, mer av praktiske årsaker enn av lidenskap. Florian kommer til landsbyen for å selge barndomshjemmet før han skal forlate Irland for godt. De to møtes, og nærmer seg hverandre forsiktig i løpet av en sommer som før eller siden vil ta slutt.


Kjærlighet og sommer er en lavmælt, og samtidig intens fortelling.Den prisbelønte irske forfatteren William Trevor (f.1928-) utforsker i denne romanen menneskenes vilkår for lykke. Han beskriver både de to hovedpersonene og resten av landsbyens persongalleri med en særegen innlevelse. Den skarpskårne og følsomme prosaen viser oss alt som foregår i og mellom menneskene, i en liten irsk landsby der tilsynelatende ingenting hender.

Detaljer

William Trevor, KBE, født 24 mai 1928 i Mitchelstown, Cork, Irlandske fristaten, er en irlandsk forfatter. Han skriver fremfor alt noveller, men er også fremgangsrik som romanforfatter og dramatiker. Han har skrevet Felicias reise som er blitt filmet av Atom Egoyan. Trevor har vært gift sidan 1952. Han har oppholdt seg i England under større delen av sitt liv.

Forfatter/tittel William Trevor: Kjærlighet og sommer
Originalens tittel Love and Summer
Forlag Solum Forlag AS
Utgitt dato 6. mai 2013
Oversatt av Hilde Lyng
Språk Bokmål
Innbinding Innbundet
Sidetall 256
Leveringstid Inntil 5 virkedager
ISBN 9788256017331
Varekode 017331

Produkttager

Bruk mellomrom til å skills tags. Bruk enkle anførselstegn for fraser.

Nyhetsbrev

BETALINGSLØSNINGER

  

 

DIREKTE TELEFONBESTILLING

(+47) 22 19 14 25